Veranderingen website

Waarom is de website veranderd?

U zult wel denken:

  • Waarom staat er zo weinig informatie bij de producten op de website?
  • Waar zijn de merklogo’s gebleven?
  • Waarom is de website zo kaal en uitgekleed?
  • Waar zijn de productreviews gebleven?
  • Wat is er aan de hand?

Nieuwe wetgeving

Helaas is dit het gevolg van de nieuwe wetgeving, waarin ons een reclameverbod is opgelegd. Productspecificatie foto`s zijn verwijderd, nieuwe foto`s van de producten in de verpakking zijn geplaatst. Teksten/merklogo`s zijn verwijderd en/of aangepast. Product reviews zijn verwijderd. Aanbiedingen/acties/saleprijzen zijn verwijderd.

Reclameverbod

Helaas is de pret op de website voorbij, en mogen we u geen fatsoenlijke informatie meer verstrekken over onze producten, geen kortingen meer geven etc. Dit allemaal omdat u volgens wetgeving vooral niet moet worden aangezet tot het gebruik van onze producten. Het “aanzetten tot” valt onder het reclameverbod, in elke mogelijke vorm.In onze fysieke winkels kunnen wij u van de juiste informatie voorzien.

Toekomst

Wij begrijpen dat het voor u als klant steeds moeilijker wordt om producten te kiezen via onze webshop. Logisch als er zo weinig informatie bij staat. Helaas kunnen we dit niet veranderen.

De kans bestaat dat wij in de toekomst nog meer informatie van de website moeten verwijderen. Dit weten wij pas na controle van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit).

Wij hopen dat u als klant begrip heeft voor de situatie op onze webshop, maar in onze winkel zijn wij altijd bereid om u van uitleg te voorzien.

Met vriendelijke groet,

Uw Esmokerwinkel Team